59 Příspěvků v 46 témat - od 18 uživatelů - Nejnovější uživatel: Deny Algoma

Autor Téma: Educatica  (Přečteno 175 krát)

Offline Johnnie Martynov

• Junior
  • *
  • Index rádce: 0
    • Zobrazit profil
Educatica
« kdy: Červen 10, 2010, 02:50:05 »
Educatica, projekt Shinyho party, je pozoruhodné dílo.
Dobrým nápadem jsou i pořádané soutěže. Dokonce jsem se přemohl a jediné jsem se zúčastnil - ohňostroj. Nejsem totiž vůbec výtvarník a vymýšlet něčemu vzhled, barvy, textury mi nejde a ani by mě to nebavilo. Sculptování rovnou vzdávám předem.  ::) Proto mi zadání poslední soutěže, které jsem si konečně dnes přečetl, poněkud vyděsilo.  :) Nějakého pohybujícího se robota s ovládáním bych snad mohl zkusit, na to bych se ještě cítil. Ale že se bude hodnotit i vzhled, to už je horší. To zas budu muset ukecávat nějaké příležitostné spolupracovnice.  :) Ovšem HUD, to už je síla.  :o Pro někoho, kdo to sotva párkrát používal, prakticky neznámá věc.   ???  A povinné particly, budiž, ty jsme se jakž takž naučili na tom ohňostroji.
Když se na "pouhém" modelování vajec a dýmek zúčastnili asi 3 lidi, tak chci vidět ty borce, co půjdou do dálkově ovládaného robota s particly a HUDem. A s konkurence schopným designem. Já to vidím na zapojení 3-členného týmu.  ;D
A taky to vidím tak, že hned v nejbližších následujících kolech bude soutěž o nejvěrnější model raketoplánu, plně funkční samozřejmě, včetně nascriptované posádky, a o nejkrásnější sim na téma "tropický ostrov".  ;D

Offline Shiny Iceberg

• Junior
  • *
    • Zobrazit profil
    • Virtual! magazine
Re: Educatica
« Odpověď #1 kdy: Červen 10, 2010, 09:44:52 »
Hele nemrmlej a pracuj na robotovi :-). Máš na to celý měsíc.

Offline Fanda Ryba

• Junior
  • *
    • Zobrazit profil
    • Druhý život Fandy Ryby
Re: Educatica
« Odpověď #2 kdy: Červen 18, 2010, 08:43:01 »
Až se divím  :o, že potkávám na Educatice avatary, kteří skutečně tvoří soutěžní roboty...viděl jsem osobně už dva...více či méně graficky vydařené...a oba se pohybovaly... A tak si říkám, že skriptování je asi vlastně snadná záležitost. To se člověk naučí a nepotřebuje žádné prachy na programy...a pak se jen balíkuje a balíkuje... ;D ;D ;D. Těším se na 7.7.2010. A budu rád, když se sejde více skripetů, než u mne na modelovacích soutěžích...i to o něčem vypovídá...